Termeni si conditii

Prezenta secțiune stabilește condițiile de utilizare ale Restaurantului Mandaloo de către potențiali vizitatori sau clienți. Prin accesarea și utilizarea website-ului, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile prezentate în această secțiune. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați website-urile.

Aspectele referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reglementate de „Politica de confidențialitate”, care completează prezenta secțiune de „Termeni și Condiții”. Vă rugăm să citiți în întregime politica noastră de confidențialitate cu privire la datele personale prelucrate, accesând următorul link: Politica de confidentialitate.

Date identificare societate

SC ALEXYA EVENTS SRL
J23/4317/2021 – RO28913355

Str. Amurgului, nr 34
Popesti Leordeni – Ilfov

Toate elementele de conținut ale website-urilor, inclusiv fotografii, elemente grafice web, simboluri, texte, programe sau alte date, sunt proprietatea SC ALEXYA EVENTS SRL și sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
În calitate de utilizator, este imperativ să respectați toate politicile disponibile în cadrul website-ului www.mandaloo.ro.

Navigarea pe website-urile noastre nu conferă dreptul de a reproduce, distribui sau publica sub orice formă conținutul sau materialele prezentate pe acestea, fără obținerea acordului nostru scris în prealabil. Nerespectarea acestor condiții se sancționează conform legilor în vigoare.

Orice tentativă, indiferent de natura sa, de modificare a imaginilor și informațiilor prezentate pe website-ul www.mandaloo.ro, conferă dreptul unilateral și neechivoc al deținătorilor legali să se adreseze instanțelor de judecată legal competente pentru sancționarea unei asemenea fapte.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal, astfel că orice încercare de exploatare a website-urilor în scopuri comerciale sau contrare intereselorSC ALEXYA EVENTS SRL, este strict interzisă.

Restaurantul Mandaloo depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura că informațiile furnizate pe website sunt corecte, precise și actualizate. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru omisiuni sau erori în conținutul website-ului.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt furnizate cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot să difere față de imaginile prezentate. Cu toate acestea, ALEXYA EVENTS SRL se străduiește să prezinte produsele și serviciile cât mai detaliat și corect posibil, respectând acuratețea acestora.

Cu excepția cazurilor în care se prevede contrariul, nu declarăm și nu garantăm:

  • Identitatea completă între produsele prezentate în imaginile publicate pe website-uL Mandaloo și produsele care vor fi livrate.
  • Disponibilitatea website-ului www.mandaloo.ro sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi.
  • Compatibilitatea website-ului www.mandaloo.ro cu sistemul de operare și software-ul utilizat de utilizatori pe telefoanele sau calculatoarele acestora.

Utilizarea și navigarea pe website-ul Mandaloo se realizează pe propria răspundere a utilizatorilor.

Prin urmare, prin utilizarea acestui website, sunteți de acord că Restaurantul Mandaloo nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte cauzate de navigarea și utilizarea website-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, defecte sau viruși care ar putea apărea pe computerul sau orice altă platformă utilizată pentru accesarea website-ului www.mandaloo.ro.

Comenzile

Restaurantul Mandaloo pune la dispoziția utilizatorilor/cumpărătorilor platforme online prin care aceștia pot plasa comenzi pentru achiziționarea produselor prezentate în interfața website-urilor.

Cumpărarea produselor poate fi realizată prin înregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comandă cu datele solicitate. Utilizatorul/cumpărătorul este responsabil pentru corectitudinea datelor furnizate în timpul înregistrării contului sau plasării comenzii. Restaurantul Mandaloo este responsabil pentru onorarea comenzilor primite și pentru conformitatea produselor furnizate utilizatorilor/cumpărătorilor. Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumpărătorul consimte că toate datele furnizate sunt corecte, complete și actualizate în momentul plasării comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumpărătorul consimte ca angajații Restaurantului Mandaloo să îl contacteze în situația în care este necesară această comunicare.

Restaurantul Mandaloo își rezervă dreptul de a anula comanda efectuată de către utilizator/cumpărător, cu o notificare prealabilă, fără a impune nicio obligație ulterioară vreunei părți sau fără ca vreo parte să poată solicita celeilalte daune-interese, în următoarele situații:

  • neacceptarea tranzacției de către banca emitentă a cardului clientului, în cazul plății online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de către Restaurantul Mandaloo, în cazul plății online;
  • datele furnizate de către utilizator/cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte;

Pentru motive întemeiate, Restaurantul Mandaloo își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor/cumpărătorilor pentru efectuarea comenzilor în cazul în care consideră că, pe baza conduitei sau activității necorespunzătoare, acțiunile acestora ar putea prejudicia Restaurantul Mandaloo.


Livrare și plată

Restaurantul Mandaloo asigură prepararea și livrarea corespunzătoare a produselor comandate de către utilizatori/cumpărători.

Plata comenzii se va face de către clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către Restaurantul Mandaloo.

Restaurantul Mandaloo nu va putea fi tras la răspundere pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea furnizării produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului său.

Politica de retur și responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini.

Restaurantul Mandaloo poate publica pe website produse/promoții practicate de către acesta într-un anumit interval de timp și în limita stocului disponibil. Astfel, Restaurantul Mandaloo își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi, în cazul în care produsele respective nu mai fac parte din oferta curentă.

În cazul în care un produs comandat de către utilizator/cumpărător nu poate fi livrat de către Restaurantul Mandaloo, acesta din urmă va informa clientul asupra acestui fapt și va returna în contul clientului contravaloarea comenzii.

Restaurantul Mandaloo răspunde pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de clienți în legătură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legătură cu orice alte aspecte legate de prepararea, vânzarea și livrarea produselor, după preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

În cazul în care, în urma verificării, se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se înlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Echipa Restaurantului Mandaloo își stabilește singură regulamentele promoțiilor și a ofertelor speciale pe care le desfășoară. Promoțiile active sunt aduse la cunoștința clienților prin intermediul website-ului, al aplicației TAZZ sau Glovo, prin email sau alte modalități de promovare. Doar acei participanți care respectă în întregime regulile afișate beneficiază de promoții, Restaurantul Mandaloo rezervându-și dreptul de a întrerupe sau anula în orice moment promoția fără o notificare prealabilă.

Restaurantul Mandaloo își rezervă dreptul de a amenda, modifica, actualiza sau întrerupe operarea acestor website-uri sau a oricărui conținut publicat pe acestea în orice moment, fără o notificare prealabilă. De asemenea, ne putem rezerva dreptul de a modifica acești termeni și condiții la intervale regulate.

Orice conflict apărut între Restaurantul Mandaloo și clienți va fi soluționat printr-o conciliere amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale în vigoare la momentul respectiv, soluționarea conflictelor fiind de competența instanțelor române. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

În situația în care una sau mai multe clauze din cele menționate mai sus vor fi declarate nule sau nevalide, indiferent de cauză, clauza declarată nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu excepția cazului în care se află în strânsă legătură cu aceasta din urmă.

Actualizat la 21.03.2024