Restaurant & Lounge

mandaloo

Într-o zi cu o semnificație aparte, pe 13 iunie 2017, am deschis cu succes, probabil, cel mai bun restaurant din Popești-Leordeni. Cu pasiune și dedicare pentru arta culinară, aducem experiențe gastronomice de excepție în inima comunității noastre. Aici, veți descoperi arome autentice și un serviciu impecabil care vă va face să reveniți mereu cu plăcere. Vă invităm să ne fiți alături în această călătorie culinară extraordinară!

De atunci și până acum, am întâlnit o mulțime de oameni frumoși. Restaurantul Mandaloo își propune să fie inedit în toate aspectele, de la conceptul spațiului la design-ul inovativ, punând accentul pe servicii de calitate, muzică ambientală plăcută și preparate culinare de top. Suntem atenți la toate detaliile, folosind numai ingrediente naturale. Gastronomia fusion reprezintă punctul forte al bucătăriei noastre. Lista de vinuri este selecționată de către somelier, includând doar cele recunoscute pentru standardul lor de calitate și gust. Parcarea de lângă restaurant Mandaloo completează cu succes experiența voastră. Mandaloo este acea locație colorată din Popesti Leordeni, amenajată cu plăcere și rigoare estetică, care aduce satisfacția pe chipurile tuturor celor care ne trec pragul. Vă așteptăm mereu cu drag și ne dorim să fim întotdeauna prima opțiune pentru dumneavoastră! 

Nu uitați că la Restaurantul Mandaloo putem găzdui și evenimentele dumneavoastră speciale, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri de aniversare sau întâlniri corporate. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile și pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-o experiență memorabilă!

Str. Amurgului, nr 34
Popesti Leordeni – Ilfov

Email: contact@mandaloo.ro
Rezervari: 031 333 51 54
Comenzi: 0767 222 301
Evenimente: 0788 991 474

Fall in love with
Terasa

mandaloo

Descoperă terasa Mandaloo din Popești-Leordeni, situată pe strada Amurgului nr. 34, un spațiu inovator și modern, ideal pentru a te bucura de momente relaxante în aer liber. Echipată cu un sistem avansat de retractare și încălzire, terasa este perfectă atât în zilele călduroase de vară, cât și în cele mai reci zile de iarnă. Cu geamuri tip ghilotină, oferă protecție împotriva vântului și a altor condiții meteo nefavorabile, garantând o experiență plăcută în orice moment al anului. De asemenea, terasa Mandaloo este un loc prielnic pentru fumători, oferind ocazia de a savura momentele în aer liber. Pentru confortul oaspeților, beneficiem de o parcare generoasă. Vino să te bucuri de o atmosferă relaxantă și de preparate delicioase la terasa Mandaloo!

Fall in love with

mandaloo